Nieuws

 • Op dit moment zijn de huisartsen bezig met het vaccineren van de volgende doelgroepen:

  • mensen van 60 tot en met 64 jaar
  • mensen met syndroom van Down van 60 jaar en ouder
  • mensen met morbide obesitas (bmi boven 40) van 60 jaar en ouder 
  • niet-mobiele thuiswonende 60+ers

  Het RIVM heeft laten weten dat eventuele spillage alleen gebruikt kan worden voor vaccinatie van patiënten van 65 jaar en ouder. Zodat er geen vaccin ongebruikt hoeft te blijven.

  GGD vaccineert de overige doelgroepen:

  • vanaf 6 april worden mensen geboren in 1947 t/m 1951 uitgenodigd – klik hier voor meer informatie

  Om op de hoogte te blijven van het vaccinatieprogramma van de overheid adviseren we u om te kijken op de website van het RIVM

 • Corona, COVID-19

  Wij hebben in de praktijk een aantal maatregelen genomen om uw en onze gezondheid zo goed mogelijk te bewaken.

  In de praktijk is het dragen van een mondkapje verplicht.

  Neemt u er alstublieft zelf een mee.

  Lees meer

 • Onze praktijk maakt gebruik van de MedGemak-app. Deze app is gekoppeld aan het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. Met de app kunt u nu nog eenvoudiger online uw zorgtaken regelen waar en wanneer het u uitkomt.

   

   

  Lees meer

 • Hoe bekijkt u uw medische gegevens?

  Uw huisarts zet uw medische gegevens in haar of zijn computer. Bijvoorbeeld het advies om meer te sporten, of uw medicijnen.

  U kunt deze medische gegevens ook zelf online lezen. Op uw telefoon of computer. U kiest een wachtwoord en u kunt zelf inloggen. Alleen u en de huisarts zien uw gegevens. 

  Wilt u online toegang tot uw medische gegevens? Neem hiervoor contact op met uw huisarts. Uw huisarts kan u informeren over de mogelijkheden.

  Lees meer

 • Naast de reguliere huisartsenzorg voert onze praktijk een aantal onderzoeken zelf uit zoals longfuncties (heden niet in Corona tijd), ECG’s, 24 uurs bloeddruk meting, holter/event-recorder en in 2021 zal er ook echoscopie onderzoek gedaan gaan worden. Deze onderzoeken kunnen hierdoor sneller voor u worden uitgevoerd en worden daarnaast veelal vergoed door uw verzekering en gaan dan dus niet van uw eigen bijdrage af.

 • Huisartsenkliniek Overvecht is per 1 februari op zoek naar een allround, enthousiaste en flexibele doktersassistent voor 2 dagen per week.

  Onze huisartsenpraktijk bevindt zich in Utrecht Overvecht. Wij zoeken iemand die affiniteit heeft met de zorgvragen van onze patiënten in een multiculturele wijk. Je bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten voor medische vragen en het maken van afspraken, maar kunt ook een eigen spreekuur voeren voor onder andere het meten van de bloeddruk, oren uitspuiten, het maken van uitstrijkjes en het verwijderen van hechtingen. Onderzoeken die wij in eigen beheer doen zijn: ECG, holters, enkel-arm index en 24hrs bloeddrukmetingen.

  We waarderen enthousiasme, eigen initiatief en hart hebben voor de patiënt. Ervaring in een soortgelijke functie en mogelijkheid tot flexibele inzetbaarheid zijn een pré.

  We bieden je een afwisselende functie waarbij jij als doktersassistent een zeer belangrijke rol hebt in de zorg voor onze patiënten. Ons gezellige team bestaat uit 4 doktersassistenten, 5 huisartsen en 3 praktijkondersteuners (somatiek, GGZ en ouderen). We overleggen laagdrempelig met elkaar en vinden een goede en ontspannen samenwerking erg belangrijk. De praktijk is NHG geaccrediteerd.

  De inschaling en arbeidsvoorwaarden zijn op basis van de CAO Huisartsenzorg.

  Wij zien je reactie en CV graag per email tegemoet!